DIENSTEN

Presentator/Dagvoorzitter

Rachel van de Greef is naast projectleider, evenementorganisator, verbinder ook inzetbaar als dagvoorzitter of presentatrice voor uw evenement. Zij wordt beschreven als enthousiast, innemend & oprecht. Een dame van contact en verbinding!

Projectmanagement

Support met een Klik biedt projectondersteuning in de meest brede zin van het woord. Van planning en conceptontwikkeling tot uitvoering en voortgangsbewaking. Ik ben een creatieve duizendpoot en geboren regelaar.

Met mijn enthousiasme, doorzettingsvermogen, accuratesse en grote netwerk help ik u om uw project (ongeacht omvang en aard) te realiseren.

Die support lever ik niet zomaar: doel is altijd ‘de klik’. Want ook bij project-organisatie geldt: hoe beter het klikt, des te soepeler (en sneller!) zal het project verlopen. Ik ben er goed in die klik te stimuleren.

Events met een Klik

Ik ben ervan overtuigd: geven en delen is het ondernemen van de toekomst! Deel je kennis en ervaringen, inspireer anderen en help elkaar! Vanuit die gedachte initieer en organiseer ik events met een klik.

Support met een Klik organiseert op verzoek ook events-met-een-klik op maat, bijvoorbeeld voor teams die beter willen samenwerken, organisaties die gaan fuseren of afdelingen die elkaar beter willen leren kennen.

Picknick met een Klik

Een van de eerste producten van Support met een Klik is Picknick met een Klik.

Bijzondere ontmoetingen, persoonlijke aandacht, deskundige adviezen en de juiste inspiratie voor de verdere ontwikkeling van jouw onderneming. Dat is wat je vindt bij Picknick met een Klik.

Picknick met een Klik verbindt topondernemers aan kansrijke ondernemers. Met je deelname aan Picknick met een Klik verzeker je jezelf van een traject waarin je gaat bouwen aan je onderneming. Je kunt je ondernemersvragen voorleggen aan doorgewinterde topondernemers, die zich belangeloos inzetten om jou te adviseren en te inspireren. Je bereikt zowel op zakelijk, als op persoonlijk gebied groei. Niet alleen met behulp van je inspirator, maar ook zeker van je mededeelnemers.

Ga voor meer informatie naar: www.picknickmeteenklik.nl